Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Výtlky ako koleso. Presne také nájdete v Karlovke
Zdielať na

Výtlky ako koleso. Presne také nájdete v Karlovke

BRATISLAVA / To, aké slová nás na našich cestách napadajú najčastejšie za volantom, radšej ani spomínať nebudeme, pokiaľ chceme ostať slušní. Ich stav je totiž po zime stále katastrofálny, hoci mestá aj obce sľubujú skorú nápravu. Vo výtlku by ste pokojne schovali aj celé koleso. A takéto nájdete aj v bratislavskej Karlovej Vsi!

Cesta ako ementál

Vyhnúť sa niekedy výtlkom na cestách dá poriadne zabrať. Nazvime to umením, ak pritom nedostanete ešte aj pokutu od policajtov. V bratislavskej Karlovke vozia rodičia po takejto ceste svoje deti do škôl. A hoci v celom meste majú prebiehať opravy výtlkov, takto pripravené na opravu len skúšajú trpezlivosť vodičov.

Spýtali sme sa teda mestskej časti Karlova Ves, prečo na takejto ceste nebola žiadna dopravná značka, ktorá by upozorňovala na to, že cesta vyzerá ako ementál.

Asi nie všade je dopravné značenie...

"Konkrétna cesta... nemám úplnú predstavu, či je označená. Viem, že cesty v Karlovej Vsi, ktoré sa opravujú momentálne, označené sú, ale, žiaľ bohu, tých výtlkov a komunikácií je toľko, že nie je možné obsiahnuť všetky dopravným značením. Ale všetky výtlky, ktoré sa momentálne realizujú, by mali byť zvýraznené na vozovke reflexným sprejom," informoval Martin Patoprstý z Referátu dopravy a cestného hospodárstva.

O tom, ako dobre je viditeľné toto označenie, by sa dalo určite diskutovať, každopádne majte v najbližších dňoch na cestách v hlavnom meste oči na stopkách. Čakajte tiež cestárov na cestách, ktoré sa chystajú opravovať nielen cez víkend, ale aj cez týždeň!

Od 14. mája sa začnú práce na Rusovskej ceste, Panónskej či Starých Gruntoch. Najviac podnetov však mesto zaznamenalo kvôli Račianskej ceste. Tá je však rovnako čoskoro "na rade"...

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy