Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vytočili ho výtlky. Chcel zabiť starostu i jeho rodinu
Zdielať na

Vytočili ho výtlky. Chcel zabiť starostu i jeho rodinu

KOMÁRNO / Svojským spôsobom vyjadril svoj názor na adresu primátora Komárna autor pohľadnice, ktorý nebol spokojný so zjazdnosťou ciest. Zrejme si ale neuvedomil, že za nebezpečné vyhrážanie mu hrozia v prípade dokázania viny až 3 roky za mrežami.

Vytĺkol si poriadny problém...

Obyčajná pohľadnica s kvetinkami, doručená na radnicu v Komárne vyvolala poriadny rozruch. Adresovaná bola starostovi, odkaz bez pravopisných chýb znel jasne: "Ak si vylámem kolesá na komárňanských cestách, tak ťa zabijem, tvoje deti a tvoju ženu – vysliedil som, že kde bývaš. Jozef"

Na cestách plných výtlkov sa zrejme v hlavách vodičov neraz vynárajú nelichotivé prívlastky na adresu kompetentných, avšak vyhrážať sa zabitím, dokonca písomne, to je už na paragraf! Primátor pre istotu nenechal nič na náhodu a podal na polícii oznámenie. A to osobne. Nakoľko vyhrážky vzbudili obavu, že sa aj uskutočnia, polícia začala trestné stíhanie.

Vypátrali ho do hodiny aj pol

Primátor Komárna sa zatiaľ do ukončenia vyšetrovania k veci nechcel vyjadriť, odosielateľ pohľadnice však nezostal dlho v anonymite. Informuje hovorkyňa KR PZ v Nitre Božena Bruchterová: "Komárňanskí kriminalisti na základe operatívnych informácií do hodiny a pol zistili pisateľa predmetnej pohľadnice."

42-ročný muž sa ku všetkému priznal a dokonca to vraj veľmi ľutuje: "Ja nepoznám ani toho doktor Marek, ja by som sa mu ospravedlnil, lenže viete, teraz sem prídem a to je trápne, neviem ani kde býva, nie proste, to ma len tak napadlo."

Vraj mu iba chvíľkovo vyplo...

K celej situácii ho vraj vyprovokovala jazda po komárňanských cestách. Nikdy by vraj nikomu neublížil, len mu - ako povedal - chvíľkovo vyplo! "Videl som tu jama – hentam jama, ako v Japonsku "samajama", vlastne v Japonsku sú iné cesty... Nechcem nikomu ublížiť, ja nie som taký. Ja som len chcel toto, nech sa niečo vyrieši, keby som mal stroj času, by som išiel naspäť a by som to nepodal," kajá sa pisateľ výhražnej pohľadnice.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Komárno_vyhrážanie_starosta_pohľadnica

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy