Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Do boja s výtlkmi ideme aj my, sľubuje polícia
Zdielať na

Do boja s výtlkmi ideme aj my, sľubuje polícia

BRATISLAVA / Nielen cestári či samospráva riešia katastrofálny stav našich ciest. Teda okrem vodičov samozrejme. Do boja s výtlkmi zavelila najnovšie aj polícia. Teda aspoň podľa verejného prísľubu. Či nezostane len pritom, ukáže až prax...

Zatlačíme na opravy, sľubujú

Policajti vraj prijali opatrenia na zvýšenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Ide hlavne o miesta, kde sa opravujú výtlky na cestách a cieľom polície je zabezpečiť maximálnu priepustnosť. Tak, aby vodiči nepocítili dopravné obmedzenia vôbec alebo v čo najmenšej miere.

"Dopravní inžinieri preto pri vydávaní stanovísk týkajúcich sa nutnosti dopravných obmedzení budú apelovať, aby cestný správny orgán vykonal stavebné práce a opravy v čo najkratšom čas," spresňuje polícia.

Aj cez víkend

"Ak to bude možné, aby sa opravy robili aj cez víkendy, či po pracovnom čase, ale najmä efektívne a rýchlo tak, aby sa nevytvárali kolóny a neboli dopravné kolízie", uviedla hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Baloghová. Policajti budú vykonávať aj kontroly a zamerajú sa na plnenie podmienok. V prípade zistenia nedostatkov okamžite upozornia cestný správny orgán alebo správcu komunikácie.

Deravé pneumatiky, nenávratne odkotúľané a polámané disky, úplne zničená náprava. Prečítajte si, ako vodičovi v Liptovskom Mikuláši zničila auto deravá cesta. VIAC TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy