Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Bývalého policajta obvinili z vraždy. Telá manželov mal doma!
Zdielať na

Bývalého policajta obvinili z vraždy. Telá manželov mal doma!

BANSKÁ BYSTRICA / 38-ročného bývalého policajta už polícia obvinila z brutálnej vraždy staršieho manželského páru. Dvojica zmizla minulý týždeň. Hoci sa vrah snažil stopy zahladiť, prezradila ho nájdená nábojnica a stopy krvi, ktoré sa pokúšal poutierať.

Ukryl ich vo svojom dome

Manželov zastrelil bývalý policajt ešte v stredu 13. februára. Telefonicky sa neskôr priznal a policajti ho zadržali v Bratislave na čerpacej stanici na Mlynských Nivách. Telá mŕtvych manželov ukryl v svojom dome, ktorý stojí len niekoľko metrov od domu zavraždených manželov. 

Tam ich našla polícia v noci z nedele na pondelok. K otrasnému nálezu ich priviedol obvinený bývalý policajt, ktorý stojí za ich zmiznutím. Podľa našich informácií ich brutálne zavraždil, podrobnosti sú natoľko otrasné, že sa nedajú ani zverejniť. 

Motívom vraždy dlhodobé spory

Aj v pondelok vyplávali na povrch ďalšie fakty a skutočnosti. Motívom mali byť dlhodobé spory, manželia sa s obvineným mužom chceli aj súdiť. Išlo o pozemok, na ktorom mal stavať dom.

Muža s putami na rukách ešte včera večer previezli na políciu do Žiaru nad Hronom, kde sa ku všetkému priznal. Priamo odtiaľ ho eskortovali do Veľkej Lehoty na miesto činu. Tu prebiehala rekonštrukcia tohto ohavného činu až do ranných hodín. Mužovi hrozí minimálne 25 rokov až doživotie. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy