Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Smrť manželov. Polícia má podozrivého, je ním bývalý policajt
Zdielať na

Smrť manželov. Polícia má podozrivého, je ním bývalý policajt

VEĽKÁ LEHOTA / V obci Veľká Lehota neďaleko Novej Bane záhadne zmizli starší manželia. Naposledy ich videli v stredu večer, ako sa ruka v ruke vracajú z kostola. V ich dome údajne našli stopy krvi, ktoré naznačujú, že sa tam odohralo niečo vážne. Polícia už vypočúva podozrivého muža, ktorý sa mal k vražde priznať.

Hľadali ich od piatku

66-ročného Milana a 67-ročnú Annu hľadala polícia už od piatku. To, že sú nezvestní nahlásila jedna z dcér. Rodičia sa totiž neozývali. Viac ako štyridsať policajtov a záchranárov prehľadala okolie Veľkej Lehoty, no neúspešne.

"V piatok sme zistili, že sa tam dlho nikto nepohybuje, že ani neprišla pre obedy pre paniu o ktorú sa starala … a prevalilo sa toto že už dva dni nie sú doma," uviedla starostka obce Marta Šmondrková. Dom bol riadne zamknutý, no údajne tu našli nábojnicu a stopy krvi, ktoré sa niekto snažil poupratovať.

Polícia má podozrivého

Zrejme aby zahladil stopy. "Polícia na prípade intenzívne pracuje, preveruje skutočnosti, či nebol spáchaný v súvislosti s nezvestným manželským párom nejaký trestný čin. Vzhľadom na to, že prebiehajú procesné úkony, bližšie informácie zatiaľ nebudeme poskytovať," povedala hovorkyňa banskobystrických policajtov Jana Vrbická.

Podozrivým je bývalý policajt

Podozrivého muža doviezli na políciu v Žiari nad Hronom v nedeľu krátko pred šiestou hodinou večer. Podľa našich informácií sa mal priznať a sám zavolal na políciu. Ozbrojená eskorta ho priviezla na výsluch. Ešte v nedeľu večer by mal byť obvinený.

Páchateľ pochádza z Komárna. Podľa našich informácií ide o bývalého kukláča. Manželov údajne dobre poznal. Sám ma chalupu iba pár domov od nich. Motív zatiaľ známy nie je, hovorí sa o majetkových sporoch. Polícia v tejto chvíli ešte telá manželov nenašla, no vo Veľkej lehote sú špecialisti s vycvičeným psom na vyhľadávanie mŕtvol. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy