Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V rukách policajtov skončil ďalší díler (29). Prekvapili ho doma
Zdielať na

V rukách policajtov skončil ďalší díler (29). Prekvapili ho doma

Polícia chytila ďalšieho drogového dílera! Tentokrát ide o muža zo Žiliny, ktorý vo svojom byte ukrýval až 25 dávok metamfetamínu. To, že boli určené na ďalší predaj však odmieta. Drogy údajne nakúpil pre vlastnú potrebu.

Klop, klop, tu polícia

Dvadsaťdeväročný Žilinčan bol zrejme poriadne prekvapený, keď mu na dvere zaklopali policajti. "Vykonali domovú prehliadku, počas ktorej obvinený dobrovoľne vydal umelohmotnú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky," uviedol žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Našli mu pervitín

Okrem striekačky našli v byte aj papierovú skladačku. Už na prvý pohľad bolo jasné, že je v nej zrejme pervitín tak isto ako v striekačke. Predpoklad potvrdila aj kriminalistická expertíza. "V striekačke a papierovej skladačke sa nachádzal metamfetamín v množstve 25 obvykle jednorazových dávok drogy," priblížil Moravčík.

Hrozí mu 10-ročné väzenie

Mladíka obvinili z drogovej trestnej činnosti a z cely predbežného zadržania putoval rovno do vyšetrovacej väzby. Za 25 dávok pervitínu, ktoré mu našli v byte, mu tak teraz hrozí až desať ročné väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy