Skoro jasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Díler (19) ukrýval v blízkosti babkinho domu 800 dávok marihuany
Zdielať na

Díler (19) ukrýval v blízkosti babkinho domu 800 dávok marihuany

Zatiaľ, čo babka by za svojho vnuka dala aj život, on blízko domu, kde bývajú, ukrýval takmer 800 dávok marihuany. Reč je o 19-ročnom mladíkovi z Koškoviec.

800 dávok za 2 týždne

Policajti našli jeden balík zelenej sušiny medzi kríkmi. Podľa našich informácii sa druhý nachádzal hneď vedľa - vo vnútri schátranej a opustenej budovy. Polícia skúmaním zistila, že išlo o marihuanu. 19-ročný mladík si z nej v priebehu asi dvoch týždňov urobil peknú kôpku. Ukrýval takmer 800 dávok. V prvom vrecku ich bolo 61.

"Z obsahu druhého vrecka by sa dalo pripraviť až 715 obvykle jednorazových dávok drog," informoval hovorca policajného zboru Daniel Džobanik.To však nemusí byť všetko. Policajti údajne zaistili ešte jedno vrecko. Až expertíza ukáže, čo je jeho obsahom a v akom množstve. O tom, že má chlapec prsty v drogách, príbuzní netušili. "On s drogami nič nemá. Nie," hovorí mladíkova babka. 

Posedí si možno 10 rokov

Chlapca sme doma nenašli. Jeho stará mama povedala, že mu máme volať na mobil, no ten celý deň nedvíhal. Vnuka však babka bránila, ako sa dalo. Vraj je od rána do večera v práci, a preto pochybuje, že by drogy predával, aby si zarobil.

"Mamku nemajú. On mi ešte nikdy nepovedal, že babka, nespravím. Keby som ho neviem kde do pekla poslala, tak by išiel," dodáva babka. Policajti už chlapca obvinili z drogovej trestnej činnosti. Za mrežami si môže posedieť až 10 rokov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy