Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ľuboš (20) vpálil zozadu do auta. Bol opitý a viezol drogy
Zdielať na

Ľuboš (20) vpálil zozadu do auta. Bol opitý a viezol drogy

Dvadsaťročný opitý vodič v sobotu skoro ráno skrížil cestu dvom starším mužom. Medzi Galantou a Šaľou vrazil do auta, v ktorom sa viezli. Päťdesiatšesťročný spolujazdec bol na mieste mŕtvy. Mladý vodič v aute viezol aj drogy.

Mladík sadol za volant otcovho auta poriadne opitý. Na rovnej ceste v plnej rýchlosti zozadu vrazil do nič netušiaceho 52-ročného vodiča.

Cesta do práce skončila smrťou

Po náraze zišlo auto s dvoma mužmi z cesty a skončilo v strome. Mladý vodič druhého auto vletel do poľa oproti. V totálne zdemolovanom aute zostali zakliesnení starší vodič a  56-ročný spolujazdec Daniel. Hasiči museli auto rozstrihnúť a až potom dostali mužov von.

Spolujazdec z auta, ktorý sa aj s kolegom údajne viezol do práce, bol na mieste mŕtvy. Druhého muža previezli do nemocnice, kde bojuje o život. Mladík, ktorý všetko spôsobil, má iba menšie škrabance.

Nafúkal vyše dve promile

Dôvod jeho nepochopiteľnej jazdy sa ukázal pri dychovej skúške. "V dychu vodiča odhalili policajti viac ako dve promile alkoholu," poukázala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Pri zaisťovaní stop čakalo na policajtov ešte jedno prekvapenie. V kufri auta našli mladému mužovi  aj drogy pravdepodobne marihuanu. Ľuboš je momentálne v policajnej cele a až po vytriezvení bude vypočutý.

 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy