Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Pri nehode sa zabil policajný vyšetrovateľ. Šofér bol opitý!
Zdielať na

Pri nehode sa zabil policajný vyšetrovateľ. Šofér bol opitý!

Šamorínski policajti prišli o svojho kolegu. Podľa zistení TV JOJ došlo v noci nadnes k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zahynul policajt šamorínskeho policajného oddelenia skráteného vyšetrovania Pavol N.

Policajt sa mal viesť so svojimi dvomi kamarátmi z osláv smerom z Gabčíkova do Šamorína. Šofér však neďaleko dediny Bodíky havaroval a policajný vyšetrovateľ rovnako ako ďalší muž túto nehodu neprežili.

Vodič pred jazdou pil

Šofér sa v súčasnosti údajne nachádza v nemocnici v Dunajskej Strede. Podľa informácií TV JOJ za príčinu dopravnej nehody je zodpovedný alkohol, čo už potvrdili aj policajti. Ten sa zistil u samotného vodiča auta.

Narazili do stromu

"Vozidlo Škoda Octavia pravdepodobne viedol 25-ročný vodič z obce Horný Bar, pričom z doposiaľ nezistených príčin na rovnom úseku cesty zišiel mimo cesty v pravo, kde prednou časťou narazil do stromu," priblížil trnavský krajský policajný hovorca Michal Hanus.

Spolu s ním boli podľa jeho slov vo vozidle aj dvaja spolujazdci vo veku 28 a 39 rokov. Obaja pri nehode utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli. Tretí z mužov, ktorý pravdepodobne vozidlo viedol, sa zranil ťažko.

Šofér mal takmer dve promile!

Policajti vodičovi v dychu namerali 1,92 promile alkoholu. Vyšetrovateľ už v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia. "V prípade obvinenia konkrétnej osoby hrozí za takýto skutok trest odňatia slobody na dva až päť rokov. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje," povedal Hanus.

Pozrite si v reportáži, akí ľudia si najčastejšie sadnú za volant opití.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy