Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Šesť týždňov trvalo, kým Nóri vzali deti. Vraj týrané
Zdielať na

Šesť týždňov trvalo, kým Nóri vzali deti. Vraj týrané

Nebola to len jedna výchovná, deti sú týrané. Nórska sociálka pritom nebrala do úvahy argumenty rodičov, tvrdošijne trvala na tom, že pán Olejár svojim deťom ubližuje. Lebo deti povedali...

Všetko bolo vykonštruované

V tomto prípade syn Petra Olejára povedal, že dostal na zadok. Znamenalo to odlúčenie od rodiny. Po dvoch týždňoch nasledoval prvý súd. Ten potvrdil odobratie detí. Podľa otca za vykonštruovaných okolností.

"Boli tam advokáti sociálky a nejaký hovorca detí, ktorý bol zástupca v tej rodine, kde deti boli, a pýtal sa také veci, že či bijem manželku, čo v živote nikdy sa nestalo, ani nestane," tvrdí slovenský podnikateľ.

Boli deti naozaj v ohrození?

Deti vraj ale povedali, že áno, a tak ich odobrali. Matku, učiteľku s dvoma vysokými školami medzitým vyhodili zo zamestnania. Aj to sa nakoniec podarilo zvrátiť, no pošpinená povesť prisťahovaleckej rodiny už ostáva navždy.

Ďalšou záhadou je podľa otca najmä to, že škola nahlásila, že dal synovi po zadku v novembri minulého roku. Deti pritom odobrali až po novom roku. Keď je teda pravdou, že boli v ohrození, na mieste je otázka, prečo ich potom odobrali až po šiestich týždňoch.

Všetko o pochybných adopciách detí si môžete prečítať TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy