Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Róbert vysypal otcov popol do Hrona! Pre peniaze...
Zdielať na

Róbert vysypal otcov popol do Hrona! Pre peniaze...

Róbert neváhal pre dlžoby zničiť hrob vlastného otca. Myslel si, že keď týmto spôsobom zruší prenajaté hrobové miesto, dostane peniaze. No nestalo sa tak. Aj jeho matka priznáva, že je problémový.

Nezastavil sa pred ničím

"Naši pracovníci zistili, že celé hrobové miesto je preč. Zobral aj popol otca," potvrdil vedúci krematória Pavol Bielik. Kamennú dosku plánoval Róbert predať. Myslel si, že dostane peniaze aj od správcu cintorína za takto zrušené hrobové miesto.

Po jeho vyčíňaní zostala iba holá zem, náhrobný kameň vytrhol aj s betónovým podstavcom. "Doska asi 30 kíl, aj betón, to musel aj s vozíkom prísť, lebo to sa pod pazuchou nesie ťažko," doplnil Bielik. Šokujúci je však spôsob, akým sa zbavil urny s popolom. Bezcitne všetko vysypal do Hrona.

Podľa matky je problémový

Podľa informácií televízie JOJ sa so všetkým priznal matke. Žena žije v Revúcej a o synovi hovorí ako o psychicky chorom mužovi, ktorý má problémy s drogami.

Róbert skončil vo väzbe. Polícia však bude posudzovať aj jeho psychický stav. Rodina už o miesto v urnovom háji záujem nemá a do Banskej Bystrice sa už viac vracať nechcú.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy