Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Romana Tabák podala trestné oznámenie na Cigánikovú: Podniká zákerné kroky voči mojej osobe, uviedla
Zdielať na

Romana Tabák podala trestné oznámenie na Cigánikovú: Podniká zákerné kroky voči mojej osobe, uviedla

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Poslankyňa Romana Tabák oznámila na svojej sociálnej sieti, že po konzultácii s advokátom podáva trestné oznámenie na poslankyňu Janku Bittó Cigánikovú. Týka sa konfliktu medzi poslankyňami v podniku, kedy mala Romana Tabák Cigánikovú, podľa jej slov, fyzicky napadnúť.

"Rozhodla som sa takto reagovať, nakoľko pani Cigániková naďalej podniká zákerné kroky voči mojej osobe, hoci dobre vie, že incident, ktorý bol v médiách opisovaný ako môj útok na ňu, vyvolala ona sama," napísala Tabák na sociálnej sieti. Uviedla, že pôvodne vôbec nechcela medializovať, ani podnikať iné kroky, ale bola podľa jej slov prinútená brániť sa po právnej stránke. "Rovnako, ako som sa na koncerte musela brániť jej verbálnemu a fyzickému útoku," dodala.

"Môže byť pravdou, že si ho pre svoju totálnu opitosť a pravdepodobne aj požitie omamných látok nepamätá," napísala na sociálnu sieť Romana Tabák k poslankyni Cigánikovej. Dodala tiež, že ako športovec je odporcom neprimeraného požívania alkoholu a vôbec sa nestotožňuje s legalizáciou drog. "U pani Cigánikovej nejde o prvý incident, kedy nedokázala odolať nástrahám návykových látok. Myslím si, že ožratí a zdrogovaní ľudia by nemali pôsobiť ako poslanci v NR SR," napísala.

Poslankyňa Romana Tabák exkluzívne pre TV JOJ opísala incident s Jankou Bittó Cigánikovou:

Súvisiace články