Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Na povrch sa dostalo ďalšie video s Kiskom. Stretnutie s podnikateľom Šuligom sa malo odohrať v kancelárii
Zdielať na

VIDEO: Na povrch sa dostalo ďalšie video s Kiskom. Stretnutie s podnikateľom Šuligom sa malo odohrať v kancelárii

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Pozemkové prevody a Andrej Kiska - videoseriál zatiaľ neznámych autorov sa v nedeľu podvečer dočkal tretieho pokračovania. Na videu je zachytený rozhovor Kisku s kontroverzným podnikateľom Šuligom, ktorý mu predal sporné pozemky vo Veľkom Slavkove.

Z tretieho videa o stretnutí Andreja Kisku a Michala Šuligu vyplýva, že sa spolu stretli viac ako raz. Zverejnené stretnutie sa odohralo v kancelárii. Dátum vzniku videa nie je jasný. Hovorí sa však v ňom o tom, že exprezident odmietol dať peniaze Júliusovi Sirockému, teda mužovi, ktorý v prípade predaja pozemkov vystupoval ako biely kôň, a od ktorého Kiska kúpil problematický pozemok vo Veľkom Slavkove. 

Líder na video zareagoval len statusom na sociálnej sieti. V ktorom hovorí o tom, že video bolo upravené a urobil chybu, keď sa so Šuligom stretol. K stanovisku Andreja Kisku je pripojené aj video, ktoré má opätovne potvrdiť, že ide o snahu strany SMER- SD zdiskreditovať ho. Na čo strana SMER zareagovala ešte v piatok.

Tretie video o exprezidentovi a o tom ako kupoval pozemky vo Veľkom Slavkove nemá byť posledným. Podľa zatiaľ neznámych autorov, prídu aj ďalšie pokračovania a to aj po voľbách. 

Kiska bol v tomto prípade už vypovedať aj na NAKA. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy