Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fico pre TV JOJ uviedol, ako je na tom so sťahovaním z Bonaparte
Zdielať na

Fico pre TV JOJ uviedol, ako je na tom so sťahovaním z Bonaparte

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Predseda strany Smer-SD Robert Fico pre TV JOJ uviedol, ako je na tom so sťahovaním z bytového komplexu Bonaparte. Príliš s novinármi nekomunikoval. Rozkol v koalícii kvôli zvýšeniu cien tabakových výrobkov komentovať veľmi nechcel.

"Dobre," uviedol Robert Fico na otázku TV JOJ, ako je na tom so sťahovaním z kontroverzného bytového komplexu Bonaparte. "Ďakujem, prajem vám všetkým pekný deň," dodal a odišiel. 

Fico rovnako nechcel komentovať ani výroky Andreja Danka, že avizované zvyšovanie cien za tabakové výrobky, naštrbilo vzťahy v koalícii. "Dohodnite si rozhovor," uviedol Fico na otázky novinárov k zvyšovaniu cien za tabakové výrobky. "Urobím tlačovú konferenciu, tam vám všetko porozprávam," dodal Fico. 

"Vy si nahovárate len všelijaké hovadiny," odpovedal na to, či si stojí za svojim ministrom financií Ladislavom Kamenickým pre zvyšovanie cien tabaku. 

V stredu minister financií Ladislav Kamenický avizoval zvyšovanie cien za tabakové výrobky. To sa nepáči predsedovi SNS Andrejovi Dankovi, ktorý s tým nesúhlasí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy