Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Blanár: Správa, že sa Robert Fico lieči v Izraeli sa nezakladá na pravde
Zdielať na

Blanár: Správa, že sa Robert Fico lieči v Izraeli sa nezakladá na pravde

Archívna reportáž
Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / V piatok médiá priniesli informácie o pobyte Roberta Fica v zahraničí, ktorého dôvodom mal byť jeho zdravotný stav. V relácii Sobotné dialógy ale podpredseda strany Juraj Blanár informáciu poprel.

Denník Pravda priniesol v piatok informáciu, že šéf sociálnych demokratov Robert Fico odletel do Izraela. Dôvodom návštevy, mal byť jeho zdravotný stav, konkrétne problémy so srdcom. O tejto zahraničnej ceste, ale nevedeli ani viacerí z jeho spolupracovníkov. 

​V relácii Sobotné dialógy podpredseda strany Smer-SD Juraj Blanár poprel tieto informácie. "Správa o tom, že Robert Fico je v Izraeli, kde sa mal zveriť do rúk tamojších doktorov, sa nezakladá na pravde. Je na súkromnej ceste," vyhlásil podľa aktuality.sk Blanár.

Blanár zároveň popiera, že by v rámci strany prejednávali odstúpenie Roberta Fica, čím reagoval na vyhlásenie košickej okresnej organizácie. Organizácia v minulosti totiž žiadala zmeny vo vedení strany Smer-SD. Podpredseda strany vyhlásením vidí pôsobenie teraz už bývalej europoslankyne Moniky Smolkovej. "Všetci krajskí predsedovia už povedali, že je to názor len jednej organizácie. Budeme sa tým zaoberať, ale vždy sme si veci vydiskutovali vo vnútri strany," dodal.

Bývalá europoslankyňa Monika Smolková sa na margo listu vyjadrila pre TV JOJ:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy