Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Televízia JOJ zisťovala, ako budú tráviť Vianoce naši politici
Zdielať na

Televízia JOJ zisťovala, ako budú tráviť Vianoce naši politici

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Rodina - to je asi najčastejšia odpoveď našich politikov na otázku, čo je pre nich počas Vianoc dôležité. Drvivá väčšina sa však teší na politický pokoj a všetci dúfajú, že sa nič mimoriadne nestane a nebude musieť rokovať vláda ani parlament.

Predvianočnú atmosféru si už nejaký čas užívajú aj naši poslanci. Bez čoho si ale sviatky nevedia predstaviť? "Dúfam, že budem mať tú možnosť a ten luxus sa stretnúť počas tých dní iba s tými, s ktorými sa stretnúť chcem," vyjadril svoje želanie premiér Peter Pellegrini.  

​Veronika Remišová (OĽaNO) si Vianoce nevie predstaviť bez rodiny. "Bez svojich detičiek a manžela." Čo nesmie chýbať na sviatky u Antona Hrnku (SNS)? "Predovšetkým poriadok. Manželka si zaumieni spraviť dokonalý poriadok a pred Vianocami sa všetko poriadne vypulíruje, no a potom je rybia polievka, vyprážaný kapor." 

Miroslav Beblavý (SPOLU) zas potrebuje vidieť na vianočnom stole rybu. "Nepamätám si rok vo svojom živote, kedy by som nemal rybu. Vlastne pamätám si raz, keď som bol v Amerike ako študent, tak som mal miesto ryby pizzu a odvtedy viem, že mi tá ryba chýba." 

"Po tom hektickom roku vždy sa stretneme spolu a tieto dni sa snažíme tráviť spolu," vraví Ľubomí Galko (SaS), pre ktorého je najdôležitejší čas strávený s rodinou. Ten asi vyhľadáva každý. Logisticky to ale pre niektorých môže byť náročnejšie. "Je to veľmi komplikované v mojom prípade. Tak sa snažím ich nejako pozbierať, prípadne ich obehnúť, tie rodiny. Takže v mojom prípade je to veľmi silný neštandard, ale teším sa na Vianoce," priznal Boris Kollár (SME RODINA). 

Pozrite sa, aké počasie nás čaká na Vianoce: 

Súvisiace články