Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Bývalý minister vnútra Kaliňák si užíva na dovolenke
Zdielať na

Bývalý minister vnútra Kaliňák si užíva na dovolenke

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Robert Kaliňák si po odchode z ministerstva poriadne užíva. Najnovšie sa pochválil na sociálnej sieti fotografiou, na ktorej sedí so svojou manželkou a deťmi na motorke znakčky Ural.

"Ako je vidieť, nenadarmo sa hovorí, že na ruskej nezničiteľnej motorke značky Ural sa odvezie celá rodina. V týchto dňoch trávim s rodinou roky odkladanú spoločnú dovolenku. Výnimočná je tým, že konečne som s manželkou a deťmi na celej dovolenke bez tradičného utekania za pracovnými povinnosťami," napísal nad fotografiu exminister. 

Komentujúci ľudia mu prajú veľa oddychu a chvália krásnu rodinku. "Len si užívajte a oddychujte, zaslúžite si - krásna rodinka, treba nabrať silu a ukázať, že ste nepadol na kolená, držím palce," napísala Jarka. Ján zase predpovedal, že sa Kaliňák opäť stane ministrom vnútra. "Srdečne Vám prajem, aby ste si užili rodinku a pohodu. Viete prečo? Lebo za nedlho budete zas minister vnútra. Prajem veľa zdravia celej rodinke."

"Som zvedavý, či bude rodinka taká vysmiata, keď budete sedieť tam kde máte sedieť už dávno," napísal medzi kladnými správami jednu kritickú Lukáš. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy