Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Drucker sa o Gašparovi už rozhodol. Oznámi to, keď sa dostane z nemocnice
Zdielať na

Drucker sa o Gašparovi už rozhodol. Oznámi to, keď sa dostane z nemocnice

Archívna reportáž
Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Minister vnútra Tomáš Drucker v piatok dopoludnia absolvuje ďalšie diagnostické vyšetrenie, podľa ktorých ošetrujúci lekár určí ďalší liečebný postup. Jeho rozhodnutie o osude Tibora Gašpara na poste policajného prezidenta sa tak odkladá.

Drucker už otázku policajného prezidenta vyriešil. Podľa informácií ministerstva vnútra už k svojmu vlastnému názoru a stanovisku už dospel. Informovať o ňom bude prostredníctvom tlačovej konferencie vtedy, keď mu to zdravotný stav umožní. Ešte pred tým ako svoje rozhodnutie zverejní o ňom chce informovať predsedu vlády Petra Pellegriniho. 

Dôvodom Druckerovej hospitalizácie je náhle zhoršenie jeho dlhoročných chronických ťažkostí s poškodenou krčnou platničkou. Jeho stav sa nezlepšil ani po absolvovaní intravenóznej liečby. 

Minister vnútra na svojej sociálnej sieti uviedol, že si jeho rozhodnutie zaslúži tlačovú konferenciu, na ktorej bude môcť odpovedať aj na prípadné otázky. Preto svoje stanovisko, ktoré sa týka policajného prezidenta Tibora Gašpara nezverejní prostredníctvom tlačovej správy. "Chcem aspoň napísať, že moje stanovisko nebolo iba o jedinej možnosti. Chcel som a musím byť zodpovedný v tejto otázke, akokoľvek sa môžu vytvárať “tlaky” z rôznych pohľadov a odlišných argumentov," uviedol Drucker. 

Pozrite si vyjadrenia ministra vnútra Tomáša Druckera.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy