Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Smer rokuje na svojom predsedníctve. Kaliňák prezradil, čo bude teraz robiť
Zdielať na

Smer rokuje na svojom predsedníctve. Kaliňák prezradil, čo bude teraz robiť

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Koaličné strany dnes rokujú na svojich predsedníctvach. Ako posledná má rokovanie strana Smer-SD. Na predsedníctvo prišiel aj exminister vnútra Robert Kaliňák.

Robert Kaliňák sa pred centrálou Smeru-SD rozprával aj s novinármi. Na otázku, čo bude robiť odpovedal takto: "Asi budem splácať dlh svojej rodine." Kaliňák uviedol, že sa zatiaľ vráti do parlamentu.

O svojom nasledovníkovi ale hovoriť nechcel. "Máme nového premiéra, ktorý je poverený. Ten bude vyberať nasledovníka," dodal Kaliňák.

Kaliňák uviedol, že má ešte chvíľu času na to, aby si presne rozmyslel, čo bude robiť.

​Čo bude s Ficom?

Peter Pellegrini po rannom rokovaní s Andrejom Dankom priblížil aj budúcnosť Roberta Fica. "Robert Fico zostáva predsedom najsilnejšej politickej strany na Slovensku. Tým pádom zostáva logicky partnerom na koaličných radách aj predsedom ďalších koaličných strán," uviedol Pellegrini.

"To, či zostane ako poslanec národnej rady, je jeho rozhodnutie a to zatiaľ predmetom diskusie nebolo," dodal Pellegrini.

Po rokovaní Smeru by mali byť známe mená a výmeny na ministerských postoch. Podľa našich informácií sa očakáva ešte dnes stretnutie Petra Pellegriniho s prezidentom Andrejom Kiskom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy