Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Milan Kňažko v priamom prenose OTO: Premiérkou by mala byť Trošková
Zdielať na

Milan Kňažko v priamom prenose OTO: Premiérkou by mala byť Trošková

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Súčasťou Siene slávy sa na 18. ročníku odovzdávania ocenení OTO sa stal herec Milan Kňažko. Obľúbený herec a bývalý politik sa v priamom prenose rozhodol naplno a bez okolkov vyjadriť aj k aktuálnej situácii na Slovensku. Za svoje slová zožal od publika plného slovenských osobností potlesk.

Milan Kňažko sa pred plnou sálou Slovenského národného divadla pri príležitosti preberania ocenenia OTO vyjadril aj k aktuálnej situácii na Slovensku. "Myslím si, že ministrom financií by mal byť Bašternák, ministrom vnútra Kočner a predsedníčka vlády by mala byť Trošková. Niečo už pochytila od pána premiéra, dúfam ale, že on nič nechytil od nej," uviedol s nadsázkou Kňažko.  

Herec sa stal súčasťou Siene slávy na 18. ročníku odovzdávania ocenení OTO. "Ďakujem. Pôvodne som si myslel, že sa vyjadrím aj k tomu, čo sa okolo nás deje, ale niektorí mi povedali, že je to nevhodné. Sme ale svedkami toľkých nevhodných vecí okolo nás. Dovoľte mi, aby som sa poďakoval mladým ľuďom, ktorí nám prinášajú nádej na zmenu. Nedajte sa znechutiť ani unaviť," uviedol vo svojom prejave.

Súvisiace články