Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Šipoš verí, že sa nepotvrdí spojenie nezmyselnej vraždy novinára s priateľkou s politikou
Zdielať na

Šipoš verí, že sa nepotvrdí spojenie nezmyselnej vraždy novinára s priateľkou s politikou

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Riaditeľ kancelárie predsedu vlády Roman Šipoš verí, že sa nepotvrdí spojenie nezmyselnej vraždy novinára s priateľkou s politikou. Vyjadruje hlbokú úctu a úprimnú sústrasť rodinám týchto dvoch mladých ľudí, ktorá ho nielen ľudsky, ale aj ako rodiča neuveriteľne zasiahla.

Šipoš tvrdí, že politika je aj o strate súkromia, o osobných invektívach a útokoch. "Niekedy je to aj o zatiahnutí rodiny do politického boja, niekedy aj nekompromisného. Aj ja som si tým všetkým prešiel a viem, že pri niekoľkoročnej službe vo výkone pri ochrane verejného záujmu sa s tým aj adekvátne popasoval a reagoval,“ konštatoval.

Šipoš odchádza od premiéra Roberta Fica (Smer) ako dlhoročný najbližší spolupracovník Roman Šipoš. Od roku 2015 pôsobil ako riaditeľ kancelárie predsedu vlády, predtým bol poslancom za Stranu demokratickej ľavice (1998 až 2002), aj štátnym tajomníkom ministerstva výstavby. Denníku N to potvrdil samotný Šipoš. "Po zverejnení článku v Denníku N dňa 26. februára 2018 podvečer o závažných informáciách spájaných s aktuálnou kauzou smrti dvoch mladých ľudí na Slovensku, som sa hneď, ako mi to neplánované rodinné udalosti dovolili, osobne stretol s predsedom vlády. Na tomto krátkom stretnutí som predsedovi vlády navrhol moje okamžité skončenie pracovného pomeru k 1. aprílu 2018,“ vyhlásil Šipoš.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy