Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ivan Gašparovič sa vyjadril k Ficovmu bývaniu v Bonaparte
Zdielať na

Ivan Gašparovič sa vyjadril k Ficovmu bývaniu v Bonaparte

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Bývalý prezident Ivan Gašparovič sa po dlhšej dobe ukázal na verejnosti. Reportérovi TV JOJ porozprával, čo si myslí o súčasných kauzách v slovenskej politike.

N súčasné pretriasané kauzy ako je  kauza okolo Andreja Kisku, či bývanie Roberta Fica v komplexe Bonaparte má ivan Gašparovič jasný názor. "Nesmieme okolo toho robiť teáter, ale mali by sme ich riešiť. Každý má svoju zodpovednosť a nemôže sa jej zbaviť. Mal by priať rozhodnutie, ktoré potvrdí, že sa nič nestalo alebo, že skutočne došlo k pochybeniu. Potom treba vysloviť sebareflexiu a priznať si chybu, tvrdí Ivan Gašparovič.

  Kauza Kiskových daní

Ivan Gašparovič tvrdí, že jemu nenáleží sa vyjadrovať ku kauze Andreja Kisku a podozrenia z krátenia daní. "Prezident sám vie, čo sa stalo, čo je realita. Čo je pravda, čo je polopravda a podľa too sa musí zachovať. Ja by som nerád robil sudcu," hovorí Ivan Gašparovič. 

Kontroverzné bývanie v Bonaparte

Prechodca Andreja Kisku v prezidentskom paláci sa opatrne vyjadril aj k bývaniu pemiéra Roberta Fica v komplexe Bonaparte. Komplex luxusných bytov patrí kontroverznému podnikateľovi Ladislavovi Bašternákovi. " Je len viem len to, že premiér hľadá riešenie a hľadá si nové bývanie a to je dobre," dodal Gašparovič. 

Najčítanejšie správy