Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kotlebovci na kebabe. Odporca islamu Mazurek si odskočil na večeru
Zdielať na

Kotlebovci na kebabe. Odporca islamu Mazurek si odskočil na večeru

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Poslanec ĽSNS Milan Mazurek sa v stredu v parlamente ospravedlnil predsedovi parlamentu Andrejovi Dankovi. Jeho prejav bol plný slov o islame, nebezpečenstve s ním spojenom a kebabe, píšu Hospodárske noviny.

Kebabe, na ktorý si večer skočil aj so svojím kolegom Milanom Uhríkom. "Verím, že láska (a úcta) prejdú cez žalúdok,“ poznamenal na margo ich výberu občerstvenia opozičný poslanec, ktorý ich fotil.

"Dnes som sa ospravedlňoval kapitánovi Dankovi za to, že sa ho hlboko dotkli pravdivé výroky, ktoré som v pléne NR SR predniesol v minulosti,“ píše poslanec Mazurek na svojom Facebooku a pridáva aj video, v ktorom je ospravedlnenie zachytené.

Svoju reč začal slovami: "Vážený pán predseda Národnej rady Slovenskej republiky, kapitán doktor Andrej Danko, týmto sa vám chcem ako radikálnemu zástancovi islamu a ortodoxnému obhajcovi sionizmu v jednej osobe ospravedlniť za to, že som vás urazil, že som v tomto pléne povedal o islame a o Izraeli čistú pravdu.“

Dielo diabla

Kotlebov poslanec sa Dankovi poďakoval za možnosť ospravedlniť sa, pretože v akomkoľvek islamskom štáte by mu podľa jeho slov odťali hlavu.

Šéfovi národniarov však vyčíta a zároveň ho aj šokuje, že sa Danko ako predseda SNS cíti byť urazený pri kritike islamu. "Toho islamu, ktorý nie je ničím iným než obyčajným dielom diabla," spresnil Mazurek.

​Na svoje slová zrejme poslanec do večera zabudol. Ráno pripomínal šéfovi národniarov jeho výrok, že islamizácia štátu sa začína stánkami s kebabom, večer si odskočil aj s ďalším kotlebovcom Milanom Uhríkom, paradoxne do predajne kebabu.

"20:00 na pozadí v TV turecké pesničky a Miňo si objednáva od Turka niečo mňam…“ píše na sociálnej sieti poslanec z hnutia OĽaNO-NOVA Ján Marosz a dodáva, že sa cez deň narobil. "Takí sú naši fašouni. Verím, že láska (a úcta) prejdú cez žalúdok... Zdieľajte, aby najmä mladí pochopili!“ uzavrel Marosz.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy