Jasno
16°
Bratislava
Vraždy 2011: Stalo sa uplynulý rok...
Zdielať na

Vraždy 2011: Stalo sa uplynulý rok...

Rok 2011 poznamenalo niekoľko brutálnych vrážd. Viaceré sa podarilo objasniť v rekordne krátkom čase, ale niektorí vrahovia sú stále na úteku. Iba v Bratislavskom kraji sa obeťami vraždy stalo 11 ľudí.

Objasnená vražda Albánca v Troch vežiach

Jeden prípad - vraždu pri Troch vežiach prevzal Úrad proti organizovanej kriminalite. 27-ročného Albánca mal zastreliť na terase jednej z reštaurácií 31-ročný Srb. Ten je momentálne na úteku.

Brutálna vražda vo Veľkom Bieli

Vo Veľkom Bieli neďaleko Bratislavy obvinili policajti z vraždy 73-ročnej dôchodkyne jej vlastného syna. Podľa susedov mal Lajoš psychické problémy a matku bil.

Jaroslav (Anjel smrti) z Bratislavy

V prvej polovici roku vyplával na povrch prípad 29-ročného zdravotníka Jaroslava, prezývaného taktiež Anjel smrti. Ten mal v nemocnici na bratislavských Kramároch podať jednej z pacientiek liek, ktorý spôsobil zástavu srdca a smrť. Zatiaľ nie je vylúčené, že na druhý svet pomohol aj ďalším pacientom.

Angolčan zabil ženu v areáli strednej školy

Bratislavská Rača - areál strednej školy. Na piatom pochodí niekoľkými bodnými ranami nožom mal 32-ročný Angolčan zabiť mladú Alexandru. Pravdepodobne ho k tomuto činu vyprovokoval rozchod. Následne vyliezol na železničný stĺp, kde ho zabilo vysoké napätie.

Vražda milencov zo Šenkvíc

Otrasný pohľad, na ktorý nikdy nezabudne. Taký sa naskytol Milanovi zo Šenkvíc, ktorý prišiel na návštevu ku svojej matke. Našiel ju v posteli i s jej partnerom mŕtvych, dobodaných a podrezaných. Vraždiť mal 26-ročný príbuzný jednej z obetí.

Vyčíňanie kanibala

Šokujúca správa zo Slovenska obletela svet začiatkom mája. Kanibal plánoval zabiť a zjesť Švajčiara, ktorý údajne chcel zomrieť. Mateja Čurka však pri policajnej akcii v lese pri Kysaku muži zákona postrelili. Tam sa mal stretnúť so svojou obeťou a zjesť ju. Švajčiar sa však zľakol, ohlásil to na polícii a tá nasadila policajného agenta. Matej Čurko zraneniam v nemocnici po pár dňoch podľahol.

Po smrti kanibala z Kysaku však na povrch vyplávali ďalšie desivé skutočnosti. V lese, kde sa chystal vraždu spáchať, našli oltár a v blízkom hrobe dve ženské rozštvrtené telá. Ukázalo sa, že mŕtve mladé ženy má na svedomí práve Čurko. Vyšetrovanie stále nie je úplne uzavreté.

Mladíka z Gbelov obvinili z vraždy matky

19-ročný Kristián zo Záhoria ešte donedávna hrával v kapele a robil mame radosť. Mladík sa však údajne dostal do zlej partie. Začal vraj brať drogy a je obvinený z vraždy vlastnej matky. Vražde mala údajne predchádzať prudká výmena názorov. Kristián mal trpieť schizofréniou.

Tri veže_streľba_Bratislava_postrelený muž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy