Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
FOTO: Pri Galante sa zrazila dodávka s kamiónom. Vodič v nemocnici zomrel
Zdielať na

FOTO: Pri Galante sa zrazila dodávka s kamiónom. Vodič v nemocnici zomrel

Archívna reportáž

GALANTA / Tragická nehoda v Galante. Šofér v plnej rýchlosti narazil do odstaveného kamióna. Vodiča v tom čase práve kontrolovala hliadka mestskej polície. 31-ročný Michal boj o život prehral v nemocnici.

Hliadka mestskej polície zastavila  a kontrolovala vodiča tureckého kamióna, keďže porušil zákaz vjazdu pre nákladné autá. Navyše tomuto vodičovi namerali v dychu alkohol, 0,31 mg, čo je v prepočte 0,65 promile.

Počas toho, ako bol kamión odstavený zozadu do neho narazila dodávka."Pri nehode došlo k zrážke dodávkového vozidla a kamióna, pričom následkom nehody utrpela jedna osoba zranenia rôzneho rozsahu," informovali hasiči na svojej stránke. Náraz bol taký silný, že kolos posunulo do stredu cesty o niekoľko metrov ďalej. 

Hasiči vyslobodili zranenú osobu z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru. Na miesto udalosti vyslali aj posádku Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. S ťažkými poraneniami v kritickom stave vodiča dodávky previezli letecký záchranári do nemocnice. "Dopravná nehoda si vyžiadala vážne zraneného mladého muža. Posádka ho musela uviesť do umelého spánku," informovala Alena Krčová, hovorkyňa operačného strediska záchranárov. 

Napriek veľkej snahe lekárov mladý šofér ťažkým zraneniam v nemocnici popoludní podľahol. 

Pozrite si archívnu reportáž o vážnej nehode, pri ktorej mladý vodič zrazil troch tínedžerov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy