Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nové dôkazy v prípade modelky Márie, zabíjať mohla tretia osoba
Zdielať na
Krimi

Nové dôkazy v prípade modelky Márie, zabíjať mohla tretia osoba

LONDÝN / V prípade slovenskej modelky, ktorá je v Španielsku obvinená z vraždy bohatého Brita, dochádza k nečakanému zvratu. Na verejnosť prenikla informácia od vyšetrovateľov, podľa ktorej mohla byť Mária obvinená neprávom.

Andrew Bush tvoril so Slovenkou Máriou pár viac ako roka a pol. V októbri 2013 sa rozišli a modelka odcudzenie niesla veľmi ťažko. V inkriminovaný deň, podľa britského denníka Daily Mail, čakala svojho bývalého partnera v jeho vile.

Priamo v posteli Slovenku objavila zlatníkova nová priateľka z Ruska Maria Korotaev. Terajšia známosť preto Andrewa Busha prosila, aby pikantnú záležitosť sám vyriešil. Zatiaľ odišla z vily.

Podnikateľa vraj čakala v jeho aute, kým incident s exmilenkou vyrieši. Na to mala z domu vybehnúť zúrivá Slovenka, nasadnúť do Hummera a ujsť. Milionár bol už v tom čase mŕtvy.

Tretia osoba

Podľa najnovších informácií o prípade, ktoré zverejnil britský denník Daily Mail, našli vyšetrovatelia stopy po výstrele aj tam, kde ich vôbec nečakali. Do prípadu sa zamotala aj Ruska. Koroatev doteraz tvrdila, že sa počas vraždy boháča nenachádzala v dome.

Expertíza ale ukázala stopy po výstrele na jej rukách a oblečení. Obhajca obvinenej Slovenky, ktorá je vo väzbe v južnom Španielsku, je zmätený. V tomto prípade budú podľa všetkého nasledovať ďalšie informácie, ktoré pomôžu veci ešte viac objasniť, píše Daily Mail.

V Londýe spracoval reportáž redaktor Marek Gabonay:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy