Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Mária (24) podozrivá z vraždy boháča sa prihlásila na prokuratúre
Zdielať na

Mária (24) podozrivá z vraždy boháča sa prihlásila na prokuratúre

BRATISLAVA / Mladá Slovenka, ktorá je podozrivá z vraždy britského milionára je v týchto chvíľach na slovenskej policajnej stanici. Niektoré zdroje tvrdia, že ju policajti chytili, podľa našich informácií sa však na prokuratúre v Novom Meste nad Váhom prihlásila sama. Mladú modelku podozrieva španielska polícia z toho, že v tamojšom letovisku zabila svojho bývalého priateľa - obchodníka zo zlatom.

Prihlásila sa na prokuratúre

Prípad mladej Slovenky podozrivej z vraždy britského milionára nabral v posledných hodinách veľmi rýchly spád. Mária v utorok ráno prišla na Slovensko a prihlásila sa na prokuratúru v Novom Meste nad Váhom. Tam dobrovoľne vypovedala.

O najbližšom osude mladej modelky rozhodne španielska strana. V týchto chvíľach by už mala byť slovenská modelka obvinená z vraždy. Na základe toho bude na Slovenku vydaný európsky zatykač. Až potom ju môže slovenská polícia oficiálne zadržať.

Potom môžu nastať dve varianty. Prvou je, že španielska polícia požiada o vydanie Slovenky do svojej krajiny. To však musí odobriť slovenský súd. Druhou variantou je, že bude Mária zadržiavaná a súde na Slovensku.

Dve rany do hlavy

Bohatý zlatník z Bristolusa s Máriou rozišiel v októbri 2013. Pár tvorili 1,5 roka. Modelka to vraj ťažko niesla. Minulý týždeň odišla do Španielska. Podľa britského denníka Daily Mail na svojho bývalého partnera čakala v jeho vile.

Priamo v posteli Slovenku objavila zlatníkova nová priateľka z Ruska, keď sa cez víkend vrátili späť do letného sídla. Terajšia známosť preto Andrewa prosila, aby pikantnú záležitosť sám vyriešil. Zatiaľ odišla z vily.

Podnikateľa vraj čakala v jeho aute, kým incident s exmilenkou vyrieši. Na to mala z domu vybehnúť zúrivá Slovenka, nasadnúť do Hummera a ujsť. Milionár bol už v tom čase mŕtvy.

Bývalá moderátorka BBC a exmanželka zlatníka ešte pred zadržaním modelky na sociálnej sieti žiadala ľudí o pomoc po pátraní a rozhodne si nekládla servítku pred ústa. "Prosím, zdieľajte všetci. Musíme chytiť to zlé monštrum," uviedla exmanželka zastreleného zlatníka Sam Masonová.

Kamaráti veria v nevinu

Aféra okolo hľadanej Slovenky, ktorá mala zastreliť svojho bývalého milenca vyvolala v jej rodnom regióne poriadny rozruch. Tí, ktorí ju poznajú, nechcú veriť tomu, že drobná blondínka je chladnokrvná vrahyňa. "Bavil ju život. Vôbec by som to do nej nepovedala, že by to urobila," hovorí Petra, kamarátka Márie.

"Poznám ju ako veselé, dobré dievča. Vždy sa k nám pekne správala," dodáva kamarátka Vladislava. "Rozprávala mi, že ho veľmi ľúbila a že mali pekný život. Bola v luxuse, stále obskakovaná," dodáva Vladislava.

Pri úteku zo Španielska mal robiť Márii spoločnosť súčasný priateľ Peter (29) z Nového Mesta nad Váhom. Jeho matka potvrdila, že v sobotu večer vycestoval do Španielska.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy