Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mária (23) mala zabiť bohatého milenca. Neverím, odkazuje jej otec
Zdielať na

Mária (23) mala zabiť bohatého milenca. Neverím, odkazuje jej otec

NOVÁ BOŠÁCA / Španielska polícia pátra po Slovenke, ktorá je podozrivá z vraždy svojho bývalého priateľa. Britského podnikateľa Andrewa Busha zabili v španielskej vile cez víkend. Otec Majky (20) netuší, kde sa jeho dcéra nachádza. Ale vraj má informáciu, že žije a je v poriadku.

Otec: Neublížila nikomu

Slovenka Majka (20), ktorá je podozrivá z vraždy britského milionára pochádza z malej obce Nova Bošáca pri Novom Meste nad Váhom. Jej rodina, je zo vzniknutej situácie úplne zdrvená. "Mária by neublížila nikomu. Sa bála pavúka a nie aby komusi, ale... Viete ako to je, keď sa človek bráni a keď ide o život, tak spraví všetko," hovorí Máriin otec.

Zúfalý otec bol so svojou dcérou naposledy v kontakte pred piatimi dňami. Krátko po tom, ako prišla do Španielska. Odvtedy má vraj o nej iba sprostredkované informácie. "Viem, že je na žive. Ja som mal strach, či si niečo nespravila v tom šoku, v tom amoku, keď sa niečo...," dodáva otec.

Otec: Ona by to nerobila len tak

To, že Mária skutočne mohla zavraždiť bohatého podnikateľa, jej otec nepopiera. "Ona určite príde na Slovensko. Pôjde sa priznať. Pôjde povedať všetko, ako sa to stalo presne. Ona by to nerobila len tak, určite nie," tvrdí Máriin otec. "Stále čakám, čo bude," dodal.

Podnikateľa zavraždili vo vile

Španielska polícia začala pátranie po mladej Slovenke, bývalej priateľke obchodníka so zlatom a zlatníka Andrewa Busha. Britského podnikateľa cez víkend niekto brutálne zavraždil v jeho vile na španielskom pobreží Costa del Sol. Práve jeho bývalá priateľka, Slovenska Mária (20) je údajne hlavnou podozrivou.

Polícia sa odvoláva aj na jej profil na sociálnej sieti, kde má Slovenka spoločné fotografie so zavraždeným milionárom. Zdroj blízky miestnej polícií uviedol, že prípad vyšetrujú ako vraždu a polícia pátra práve po bývalej priateľke mŕtveho Andrewa. Má podozrenie, že zločin spáchala práve ona. REPORTÁŽ TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy