Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Útok zápalnou fľašou na Mojsejovej rodinu. Viem, kto je za tým, odkazuje
Zdielať na
Krimi

Útok zápalnou fľašou na Mojsejovej rodinu. Viem, kto je za tým, odkazuje

KOŠICE / K dverám rodinného domu, kde býva sestra košickej podnikateľky Nory Mojsejovej v noci niekto hodil zápalnú fľašu. Informáciu ako prvý priniesol denník Korzár. Podnikateľka je presvedčená, že vie, odkiaľ fúka vietor.

Zápalné fľaše skončili za bránou domu, v ktorom býva rodina Nory Mojsejovej. "Ja som to hovorila. Keď sa to stalo s butikom, že čo bude ďalej," povedela Mojsejová.

Versačeho vyhrážky

Podozrenia Nory Mojsejovej smerujú k Františkovi Kabrheľovi, známemu z niekdajšej reality šou pod menom Versače. Tvrdí, že sa jej opakovane vyhrážal.

Je presvedčená, že za útokom na jej rodinu je práve on. "Bolo mi povedané, že mi nedá pokoj do konca života," tvrdí známa košická podnikateľka.

"Sa ohradzujem voči takýmto hlúpym obvineniam zo strany Mojsejovej. Táto osoba sa vyhýba spravodlivosti tým, že nepreberá súdne zásielky," bráni sa František Kabrheľ.

Zhorený butik

Nore Mojsejovej začiatkom roka vyhorel butik s luxusným oblečením v centre Košíc. Tentoraz sa útok neprajníkov dotkol jej najbližšej rodiny. "Išlo o ohrozenie života. Bola tam sestra, švagor aj synovec," dodala Mojsejová.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci všeobecného ohrozenia.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy