Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Versace odporúča Mojsejovej, aby vrátila peniaze, lebo inak bude veľmi zle
Zdielať na
Krimi

Versace odporúča Mojsejovej, aby vrátila peniaze, lebo inak bude veľmi zle

KOŠICE / Po dlhšom čase sa Nora Mojsejová opäť postavila pred senát košického súdu. Pokračovalo pojednávanie v prípade údajnej pôžičky od Františka Kabrheľa. Ten tvrdí, že jej ešte v roku 2008 odovzdal viac ako 27 miliónov korún.

Mojsejová mu mala sľúbiť veľmi vysoké úroky. Obžalovaná podnikateľka tvrdí, že si od neho v inkriminovanom čase žiadne peniaze neprevzala. Na súde vypovedala aj svedkyňa, ktorá mala Kabrheľovi na pôžičku pre Mojsejovú prispieť 5 miliónmi korún.

Ide o Versačeho najlepšiu priateľku a nitriansku podnikateľku, ktorá tvrdí, že Mojsejovej požičala peniaze už viackrát. "V tej dobe sme obžalovanú považovali za veľmi slušnú ženu, ktorá sa prezentovala v podstate všade ako šikovná, bohatá, veľká odborníčka," povedala svedkyňa.

Priateľský vzťah

Nadštandardné vzťahy ale Nora poprela. Nitranka mala podľa nej tiež problémy so zákonom a o veľkú časť majetku prišla. "Som si istá, že tieto peniaze, alebo v takej výške poškodenému nedala," tvrdí Mojsejová.

Slovo dostala aj svedkyňa, ktorá v čase skutku u Nory pracovala. Potvrdila, že Kabrheľ bol vo firme na Čermeli práve v čase, keď jej mal peniaze odovzdať.

"Ale ja som to nepovažovala úplne za nič výnimočné, pretože ja som vnímala vzťah pani Mojsejovej a pána Kabrheľa ako priateľský," tvrdí bývalá zamestnankyňa a svedkyňa.

Proces bude pokračovať v júni. "Doporučujem, nech veľmi rýchlo vráti peniaze, ktoré si požičala, lebo bude zle," dodáva poškodený František Kabrheľ.

Na súde bola redaktorka Janette Rákošová:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy