Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zničené šaty a kožuchy. Nore Mojsejovej vypálili butik
Zdielať na

Zničené šaty a kožuchy. Nore Mojsejovej vypálili butik

KOŠICE / O jednej hodine v noci vypálili butik známej košickej podnikateľke Nore Mojsejovej. Pravdepodobne išlo o úmyselný čin.

Dvojmetrové plamene z okna butiku podnikateľky Nory Mojsejovej spozorovali v noci o jednej hodine na Františkánskej ulici v Košiciach policajti, ktorí privolali hasičov. Pravdepodobne išlo o úmyselný čin.

Po tom, čo známa košická podnikateľka opustila múry väznice, sa údajne chcela venovať práve butiku a móde. Ten vyhorel a s ním aj všetky šaty a kožuchy. Nič z toho už nie je použiteľné.

Na mieste bola okrem polície a hasičov aj kriminálna polícia.

Takto to vyzeralo po príchode hasičov na miesto požiaru. Pozrite si priložené video:

Útek do USA?

Kontroverzná podnikateľka sa len pred mesiacom opätovne vyhla mrežiam. Zadržali ju pre existujúce podozrenie, že chce ujsť do zahraničia. Do väzby sa ale nevrátila. Mojsejová sa pri zatýkaní psychicky zrútila. 

Pozrite si priloženú reportáž Janette Rákošovej:

 

"Informácia, že chcem odletieť do USA, sa nezakladá na pravde. Žiadne letenky v spise nie sú, pas som nemala. Má ho pani doktorka, odkedy som bola vo väzbe a všetkých môžem ubezpečiť, že vydávať sa nejdem. Priateľa mám na Slovensku, je to Slovák," odpovedala Mojsejová na otázku, či skutočne útek plánovala.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy