Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Divoký žúr šiestakov. S orgiami sa pochválili na sociálnej sieti
Zdielať na
Krimi

Divoký žúr šiestakov. S orgiami sa pochválili na sociálnej sieti

HAVLÍČKŮV BROD / Polícia a sociálka vyšetrujú divokú párty šiestakov zo základnej škole v českom meste Havlíčkův Brod. Deti sa podľa českých médií so všetkým pochválili na facebooku.

Podľa informácií havlíčkobrodských novín Denník si dvanásť a trinásťročné deti urobili u jedného zo spolužiakov párty so sexuálnymi hrami. So všetkým sa zverili na sociálnej sieti facebook a tak sa prípad prevalil.

"K prípadu nemôžeme v tejto chvíli poskytnúť žiadne bližšie informácie," uviedla pre Denník policajná hovorkyňa Dana Čírtková.

To, že sa prípadom zaoberá polícia, potvrdilo aj vedenie školy. Riaditeľka uviedla, že deti postupne chodia na výsluch. Škola ale o tom nič nevie, pretože sa to konalo mimo nej.

Matka: povedala mi, že sexovali

Podľa Denníka sa objavujú špekulácie, že na párty bolo viac ako desať detí. "Dcéra mi povedala, že ju asi budú vypočúvať. Vraj bola s kamarátkou u kamaráta doma. Povedala mi, že sexovali. Ale čo presne si mám pod tým predstaviť, si nie som istá," uviedla matka dievčaťa.

"Povedali mi, že je dcéra na sociálke na výsluchu. Chcela som byť pri tom, ale vraj by som mohla dcéru nejako ovplyvniť. Vôbec tomu nerozumiem," dodala matka. Podľa nej ide len o nafúknutú bublinu.

Neprišla domov opitá

Matka dievčaťa tvrdí, že jej dcéra neprišla domov opitá ani sa nesťažovala, že by jej niekto ublížil. "S tým sexom to tiež nie je isté. A že by šlo o nejakú skupinovú záležitosť, tomu už vôbec neverím," dodala matka dievčaťa.

Polícia zisťuje, koľko detí na párty bolo. A či vôbec medzi nimi došlo k pohlavnému styku.

Mladí si posielajú nahé fotografie

Prieskumy odhalili znepokojujúce informácie o náraste počtu mladých ľudí, ktorí si cez smartfóny a internet posielajú svoje nahé fotografie. Šokujúce je, že až polovica z nich to považuje za neškodnú zábavu a úplne normálnu vec.

Pozrite si reportáž Táni Slivkovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy