Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Šialený útok bejzbalkami. Dvojičky (21) zbili mladíka, rozbili auto
Zdielať na

Šialený útok bejzbalkami. Dvojičky (21) zbili mladíka, rozbili auto

Horor na vlastnej koži si prežil 30-ročný Myjavčan. 21-roční bratia dvojičky ho totiž napadli bejzbalovými palicami. Mal šťastie, pretože väčšina úderov smerovala na jeho auto, do ktorého sa stihol schovať. Následne sa ho pokúsili zraziť svojím autom. Bratom našla pritom polícia doma hotový arzenál zbraní! Viac zisťoval reportér Ľubo Trautenberger.

Zabijeme ťa!

30-ročný Matúš si prežil peklo. Na sídlisku v Myjave ho napadli 21-roční bratia Dominik a Dávid z Považskej Bystrice. Bejzbalovými palicami. Našťastie sa stihol pred nimi schovať do svojho Volkswagenu. Mladíci sa však na aute doslova vyzúrili. Demolovali ho silnými údermi. Kričali naňho pritom vety ako "Zabijeme ťa", "Ešte budeš platiť".

Snažili sa ho vytiahnuť von z auta, no jedného z nich pohrýzol do ruky a volal o pomoc. Na chvíľu bratia od strachu odstúpili od auta, čo Matúš využil a utiekol. Následne sa ho snažili prejsť vlastným autom. Doma ho čakali aj výhražné SMS-ky. Prípad preto nahlásil polícii. Netrvalo dlho a policajti mali bratov v putách.

V byte im našli množstvo zbraní

"Novomestský vyšetrovateľ obvinil 21-ročných bratov zo zločinu vydierania a prečinu poškodzovania cudzej veci spáchaných formou spolupáchateľstva. V prípade dokázania viny im hrozí 4 až 10 rokov za mrežami," informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Kukláči pritom oboch bratov predviedli na súd. Do reči im veľmi nebolo.

Sudca Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom rozhodol, že útočníci budú stíhaní väzobne. Obaja tak zostávajú i naďalej za mrežami. Podľa hovorcu Krajského súdu by totiž mohli mariť vyšetrovanie poprípade v trestnej činnosti pokračovať. V byte oboch bratov totiž policajti našli bejzbalové palice, mačety aj strelné zbrane.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy