Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Ohrdnutý Košičan (55) je ženou (58) posadnutý. Tak zaútočil...
Zdielať na

Ohrdnutý Košičan (55) je ženou (58) posadnutý. Tak zaútočil...

Nešťastná láska stojí za dlhými mesiacmi prenasledovania, vyhrážok a slovných útokov. 55-ročného Košičana totiž odmietla žena, preto jej strpčuje život. Pri poslednom incidente ju dokonca napadol s nožom v ruke a za bieleho dňa! Zasiahnuť museli policajti.

S nožom v ruke ju ťahal do auta

Zaľúbenca totiž žena odmietla a zrejme sa s tým nedokázal vyrovnať. Košičan je ženou akoby posadnutý. Najnovšie si ju počkal neďaleko jej bytu a snažil sa ju násilím dostať do auta.

"Samozrejme, že som sa bránila. Chcela som ísť ďalej, on vybral nožík. Hovoril, že musím ísť s ním do auta, že keď nepôjdem, tak ten nožík použije. Chytal ma za hlavu a za telo, ale keďže mám teraz korzet na sebe, mám zlomený stavec na chrbtici, tak ma nevedel do toho auta dostať," tvrdí napadnutá žena.

To je naposledy, čo si prehovorila...

Preto začala kričať o pomoc. Incident si našťastie všimli zamestnanci neďalekej firmy. Poprosila ich, aby s ňou počkali do príchodu policajtov. Muž sa jej však naďalej vyhrážal. "Že keď zavolám políciu, že keď oznámim, čo sa stalo, že to bolo naposledy, čo som prehovorila a že ešte raz príde."

"Napadnutá žena neutrpela žiadne zranenia. Obvinený muž bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na vzatie do väzby," informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó. Súd rozhodne, či útočník skutočne pôjde za mreže. "Som si uvedomila, že je tu tá možnosť, že ten človek bude pustený a že ma bude ohrozovať," bojí sa napadnutá žena.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Oliver Thein/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy