Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Opitý muž (32) škrtil družku pred očami ročnej dcéry
Zdielať na

Opitý muž (32) škrtil družku pred očami ročnej dcéry

Naoko pokojný podvečer sa v jednej z rodín v Novozámockom okrese skončil škrtením družky a rozbíjaním nábytku. 32-ročný muž nedbal ani na to, že svojej partnerke ubližuje v prítomnosti ich spoločnej, ročnej dcérky.

Schovala som sa u susedy

"Tak sa strašne vyhrážal, že som sa schovala susedke. Tam sme prenocovali aj s deťmi a ráno keď som sa chcela vrátiť do bytu, že tu už nebude, našla som byt hore nohami, porozbíjaný nábytok," opisuje družka násilníka.

Alkohol spojený so žiarlivosťou a majetníctvom ústil do častých konfliktov už po roku spoločného života. Vyhrážky a útoky neprestávali ani po narodení spoločnej dcérky.

Naplašil sa a ušiel

Evidentne podnapitý muž však tentoraz do práce neodišiel. Počkal si na svoju partnerku a zaútočil na ňu aj keď držala na rukách jeho vlastnú dcérku. "Zdrapil ma za krk a hrdúsil a ja som až chrčala, myslela som, že zomriem, taký strach neželám nikomu, pretože som mala malú na rukách," dodáva. Našťastie sa dostala k svojmu telefónu plnému výhražných SMS-iek, ktoré jej partner stihol v noci napísať a ihneď volala pomoc.

"So mnou lomcoval, hádzal ma, škrtil ma, po tom, ako malá začala kričať, tak mi pustil krk a keď som už vytáčala políciu, tak sa naplašil a ušiel," tvrdí družka. Mladá žena už dnes hľadá útočisko, kde by ju zúrivý partner nenašiel. Dokonca našla odvahu a podala trestné oznámenie. "Poverený policajt obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania 32-ročného muža," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Amanda De Vito/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy