Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Polícia našla dobodanú ženu (†43). Vraha už obvinili
Zdielať na

Polícia našla dobodanú ženu (†43). Vraha už obvinili

V sobotu popoludní pred nemocnicou v Michalovciach muž brutálne dobodal 42-ročnú ženu. Podľa našich informácií malo ísť o bezdomovca, ktorý žene uštedril niekoľko bodných rán do hrude.

Napriek snahe záchranárov, 42-ročná žena zraneniam na mieste podľahla. Polícia zaistila všetky stopy a prípad vyšetrujú. Podozrivého 62-ročného muža ihneď zadržali policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky.

Všetko zapríčinila zrejme žiarlivosť

Podľa našich informácii sa vrah so ženou dobre poznal. Zrejme obrovská žiarlivosť zapríčinila to, že muž sa neovládol a nebohej uštedril niekoľko bodných rán do hrude. "Ona prišla k nemu, on vybral nôž, to bolo rýchle, už sa nedalo pomôcť," hovorí kamarát zosnulej Márie.

Podľa svedkov ju vrah poriadne zbil ešte deň pred osudnou udalosťou. Odohralo sa to na tejto križovatke pred nemocnicou. "Žiarlil, lebo on s ňou predtým žil," hovorí svedok. V okolí miesta činu hľadali policajti vražednú zbraň, ktorú však podľa našich informácii doteraz nenašli.

Mužovi hrozí 15 - 20 rokov väzenia

"Obhliadajúci lekár ako príčinu smrti určil šok z vykrvácania pri bodnom poranení hrudníka. Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov," uviedol hovorca košických policajtov Alexander Szabó.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy