Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lukáša (†24) dobodal 50-krát! Mladíka (19) viedla pomsta...
Zdielať na

Lukáša (†24) dobodal 50-krát! Mladíka (19) viedla pomsta...

Nie 17, ale obrovské množstvo bodných rán našli na tele nebohého 24-ročného Lukáša, ktorého zabil mladý vodič zo žiarlivosti a pomsty. Krvavá dráma a scéna ako z toho najhoršieho hororu sa odohrali v noci z pondelka na utorok v Šarišských Michaľanoch. Vinníkom je len 19-ročný mladík, ktorého má už v rukách polícia. Výsledky pitvy hovoria za všetko. Viac prezradí reportér Vlado Jurek.

50 bodnutí a rezov nožom

Lukáš sa spolu s kamarátom vracal do Ostrovian, keď sa zrazu na nich vyrútilo auto. To nielen do mladíkov narazilo, ale keď z neho vystúpil šofér, jednému z nich uštedril rany nožom. Mladý murár, ktorý cestoval za prácou do Holandska, nemal po takomto útoku šancu na prežitie.

Išlo údajne o odplatu zo žiarlivosti pre jedinú ženu. Iba 19-ročného mladíka viedla za krvavou vraždou pomsta, pretože mu Lukáš túto ženu prebral. Jeho konanie by sa po výsledkoch pitvy dalo označiť za brutálne a chladnokrvné. Na tele Lukáša totiž našli neuveriteľných 50 bodnutí a rezov.

Od vyhrážania po vraždu

Miesto jeho posledného výdychu zdobí kríž s Lukášovou fotografiou. "Keď niekto niečo také spraví, tak to nie je človek. To je hovädo," komentoval Lukášov kamarát počínanie vraha.

Ten si už svedomie môže spytovať spoza mreží. Vyšetrovateľ ho už obvinil z vraždy, v prípade dokázania viny mu tak hrozí 15 až 20 rokov vo väzení. Polícia ho k tomu zadržala pod vplyvom alkoholu. Lukášovi sa v minulosti vyhrážal, nikoho by ale nenapadlo, že zájde až takto ďaleko...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy