Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Pes zabil v byte batoľa (†1,5). Jeho matka sa zrútila
Zdielať na

Pes zabil v byte batoľa (†1,5). Jeho matka sa zrútila

Tragédia sa odohrala v piatok dopoludnia v Prahe. Rozzúrený pes napadol v byte malé dieťa. Útok bohužiaľ neprežilo. Informoval o tom český portál idnes.cz.

Prehryzol mu krčnú tepnu!

Otrasný prípad sa stal v byte na pražskom Žižkove a podľa informácií, ktoré uverejnil portál idnes.cz, zviera prehryzlo 1,5-ročnému chlapčekovi krčnú tepnu. Jeho matka sa psychicky zrútila.

"Mali sme tam výjazd, žiaľ, neskončilo sa to dobre. Viac prípad komentovať nebudeme," vyjadril sa hovorca pražskej polície Jan Daněk. Či zomrel naozaj chlapec a aký bol jeho presný vek, to polícia nechce potvrdiť. Tají dokonca aj rasu psa. "Vzhľadom na vek dieťaťa nebudeme poskytovať žiadne informácie," zopakoval Daněk. Prípad ďalej vyšetrujú pražskí kriminalisti.

Pes napádal vonku tie ostatné

Podľa susedov išlo o bezproblémovú rodinu. "Je to veľmi slušná rodina a naozaj príjemní ľudia. Akurát ten ich pes bol zlý na ostatné psy a útočil na ne," vravela jedna zo susediek s tým, že sa vždy dohodli, aby nechodili venčiť psov v rovnakom čase a nestretli sa tak na chodbe domu.

Keď príslušníci odchytovej služby mestskej polície niesli psa do svojho auta, zviera bolo pokojné. Vraj na nich pes v byte pri odchyte neútočil a ani inak nebol agresívny, píše ďalej portál idnes.cz.

V októbri aj v Bratislave

V októbri sa prípad, keď pes zaútočil na malé dieťa, stal aj v Bratislave na Hradskej ulici. To však bolo vonku a pes zaútočil počas prechádzky na mamičku s dieťaťom. Tá ho chránila vlastným telom a pes ju pohrýzol do prsníka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy