Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ďalší útok psa. Žena chránila dieťa, pohrýzol ju do prsníka
Zdielať na

Ďalší útok psa. Žena chránila dieťa, pohrýzol ju do prsníka

V piatok predpoludním v Bratislave opäť útočil pes. Jeho majiteľ pravdepodobne zle zatvoril bránu a tak sa dostal na ulicu. Rozbehol sa priamo k matke s dieťaťom. Žena skončila v nemocnici.

Chránila svoje dieťa

Mladá žena sa spolu so svojou kamarátkou a dieťaťom v kočíku prechádzala po Hradskej ulici. O pol dvanástej zavolala na políciu, že ju napadol pes. Policajnej hliadke, ktorá prišla na miesto povedala, že najskôr videla, ako sa zviera približuje ku kočiaru, v ktorom bola jej dcéra. "Vystrašená žena sa preto rozhodla chrániť svoje dieťa, avšak pes po nej skočil a pohrýzol ju," uviedol policajný hovorca František Peczár.

Kamarátka mladej mamičky začala na psa kričať. Až potom prestal útočiť, zľakol sa a utiekol. Policajti začali preverovať, odkiaľ pes utiekol a komu patrí. Po chvíli našli jeho majiteľa. 54-ročný Bratislavčan sa vyjadril, že si nevšimol ako mu zviera utieklo. To, že nie je besný, dokladoval očkovacím preukazom. "Ide o psa leonbergera kríženého s nemeckým ovčiakom," dodal Peczár.

Pohrýzol ju do prsníka

Keďže pes pohryzol ženu do prsníka, previezli ju na ošetrenie do nemocnice. "Žena bola zranená v oblasti hrudníka, ošetrili ju ambulantne a prepustili do domácej opatery. Doba jej liečenia bude približne tri dni," uviedla hovorkyňa FNsP Petra Stano Maťašovská.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy