Polojasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Alena kradla v obchodoch topánky, staré vymieňala za nové
Zdielať na

Alena kradla v obchodoch topánky, staré vymieňala za nové

Pani Alena zo Sniny najprv topánky kradla a teraz ich zrejme bude dokonca aj sama šiť. Ako je to možné? Žena sa totiž chodila do obchodov prezúvať - nové lodičky alebo tenisky si tam obula a svoje staré položila na ich miesto.

Okrem topánok vzala aj kabelku

"Prišla k regálu s topánkami, kde si svoje staré topánky prezula za nové, pričom staré ponechala na mieste nových," potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. 

Tridsaťpäťročná Alena bola presvedčená, že v poloprázdnom hypermarkete si ju po polnoci nikto nevšimne. A tak svoj výzor doladila aj trendovou kabelkou. "S ktorou prišla do kabínky, kde si starú kabelku vložila do novej a prevesila si ju cez rameno," doplnil Džobanik.

Aj keď to nerobila prvýkrát, zmiznúť bez zaplatenia sa jej tentokrát nepodarilo. Polícia ju preto obvinila z prečinu krádeže a hrozí jej väzenie. A tam už na ňu čakajú topánky od výmyslu sveta. A nielen to. Okrem vlastnej krajčírskej výroby je to výroba posteľnej bielizne, vreckoviek, pracovných odevov, nohavíc, košieľ a ručné šitie obuvi.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy