Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Opitý drzý trúfalec Tomáš (23) rozbíjal policajtom autá
Zdielať na

Opitý drzý trúfalec Tomáš (23) rozbíjal policajtom autá

23 / ročný zlodej sa zameral na neuveriteľný cieľ. V noci sa vlámal rovno na policajné oddelenie vo Vrábľoch. Predtým ešte stihol poškodiť aj dve policajné autá. Muži zákona ho chytili priamo pri čine.

Mladík z Vrábeľ mal poriadku guráž!  Pokiaľ bola hliadka v teréne, vlámal sa  na policajnú stanicu...

Myslel si, že pod lampou je tma?

23-ročný Tomáš preskočil bránu a namieril si to na strechu. Tam vraj len tak behal. Skôr, ako si trúfol na budovu polície, vyčíňal na parkovisku.  ,,V dychu obvineného odhalili policajti viac ako dve promile alkoholu," hovorí Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Mužom zákona poskákal po autách a rozbil zrkadlá

Mladík dokonca poškodil dve policajné autá. Poskákal po nich a rozbil aj zrkadlo. Od zablatených topánok zostali na kapote stopy. Zrejme ako trofej vlamač ukradol  z policajných áut spätné zrkadlá. Tie opatrne zabalil do novinového papiera a ukryl na prístrešok.

Prekvapil ho až alarm

Potom vyliezol po stene až na druhé poschodie, kde rozbil okno a vošiel dovnútra . Tým aktivoval bezpečnostné zariadenie.  Za pár minút bola na mieste policajná hliadka.  Policajti prichytili muža priamo pri čine, keď prišli skontrolovať budovu. Prekvapili ho hore, na poschodí. Okamžite ho zatkli. "Dvadsaťtriročný muž bol obvinený z prečinu krádeže a poškodzovania cudzej veci," konštatuje Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Policajtom bude mať čo vysvetľovať

Tomáš skončil v policajnej cele a po vytriezvení ho ráno vypočúvali. Prečo sa rozhodol kradnúť práve na polícii sme sa nedozvedeli. Nikdy údajne nemal ani žiadne problémy so zákonom.  Pred našou kamerou mladému mužovi do reči nebolo.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Zničene_policajné_auto

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy