Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Lupič pokazil mladomanželom svadobnú noc
Zdielať na

Lupič pokazil mladomanželom svadobnú noc

Mala to ich prvá spoločná noc. No vďaka lupičom mladý pár z Bytče na tento večer tak ľahko nezabudne. Namiesto veselia riešili svadobčania porozbíjané autá.

Zlodej zničil sklá na 3 autách

Mladomanželom pokazili svadbu lupiči. Tí mali obrad v sobášnom paláci a hostinu v neďalekej reštaurácii. Autá si nechali na parkovisku. "Bolo to asi o tretej hodine ráno, keď ženích prišiel a oznámil, že majú na troch autách sklá," potvrdil majiteľ priľahlej reštaurácie Peter Kulíšek. 

"Z dvoch vozidiel neodcudzil nič. Zo Škody Superb odcudzil voľne položenú peňaženku s obsahom 50 eur a s dokladmi," potvrdila aj žilinská policajná hovorkyňa Janka Balogová.

Svadba mala byť do rána

Zlodeji si síce prilepšili o pár desiatok eur, rozbitím okien však spôsobili majiteľom áut škodu za 1000. Navyše takmer pokazili svadbu. "Svadba vlastne v ten daný moment končila, aj keď naplánovaná bola do dlhších ranných hodín," doplnil majiteľ reštaurácie.

Podobných vlámaní do áut bolo počas uplynulého víkendu viac a to nielen v Bytči, ale aj v Liptove a na Kysuciach. Turzovskí policajti riešili hneď dve vlámania, zlodeji v oboch prípadoch zo zaparkovaných áut ukradli peňaženky s hotovosťou. No a na parkovisku pod Strečnom zas kamionista prišiel o notebook.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy