Oblačno
21°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Po anonymnom telefonáte našli v Petržalke mŕtvolu muža (†39)
Zdielať na

Po anonymnom telefonáte našli v Petržalke mŕtvolu muža (†39)

V jednom z bytov v bratislavskej Petržalke zomrel človek. Toho mal brutálne zavraždiť doposiaľ neznámy páchateľ. Policajti na mieste niekoľko hodín zaisťovali stopy a po páchateľovi rozbehli pátranie. Čo bolo motívom mužovej smrti, sa zatiaľ vyšetruje.

Záchranárov zavolal anonym

Do petržalského bytu na Sklodowskej ulici záchranárov privolal údajne anonym. Po chvíli na miesto dorazili aj policajti. Bolo krátko po deviatej hodine v sobotu večer. Po otvorení dverí ich čakal šok. Na zemi totiž našli bezvládne telo muža, ktorému už viac nedokázali pomôcť.

Podľa informácií reportérky Silvie Mračnovej mal útočník 39-ročnému mužovi spôsobiť smrteľné zranenie na krku. To však nebolo jediné na jeho tele. Zatiaľ čo kriminalisti v byte na desiatom poschodí zaisťovali stopy, ďalší prehľadávali okolie a hľadali vražednú zbraň.

Otáznik nad smrťou muža

Obhliadajúci lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie a nariadil pitvu. Policajti ostali v byte ešte niekoľko hodín aj po tom, ako telo muža odviezli pracovníci pohrebnej služby. Po páchateľovi tohto brutálneho činu bolo rozbehnuté pátranie. Vyšetrovanie ďalej pokračuje, bolo začaté trestné stíhanie vo veci vraždy...

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články