Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Znásilnená a zmrzačená Oksana (†18) zomrela
Zdielať na

VIDEO: Znásilnená a zmrzačená Oksana (†18) zomrela

Znásilnená a na smrť vysilená 18-ročná Ukrajinka, ktorú ešte začiatkom mesiaca dokaličili traja mladíci, zomrela v nemocnici. Oksanu najprv sexuálne zneužili, potom sa ju pokúsili uškrtiť a napokon ju zabalili do plachty, hodili do jamy na stavbe a zapálili.

Oksane sa zastavilo srdce

Oksana zomrela na jednotke intenzívnej starostlivosti v Donecku, v dôsledku pľúcneho krvácania sa jej zastavilo srdce. Informoval o tom šéf tamojšieho popáleninového oddelenia Emil Fistal.

"Necítila som telo, Naprv som volala o pomoc. ale nikto tam nebol, tak som sa začala modliť. Myslela som si, že som už mŕtva. Všetko sa mi vybavuje len hmlisto," povedala po brutálnom čine obeť. VIAC TU.

Lekári museli Oksane amputovať ruku a obe nohy! Mala popáleniny na 50 percentách tela, zhoreli jej úplne obličky. Zmrzačenú dievčinu našiel v jame na druhý deň náhodný okoloidúci.

Ukrajinci vyšli do ulíc

Polícia mladíkov najskôr zatkla, potom ich ale prepustila pre nedostatok dôkazov. Ukrajinci teda vyšli do ulíc a žiadali pre nich adekvátny trest. Protestovalo sa aj pred budovou generálnej prokuratúry v Kyjeve.

Až po masívnych demonštráciách nariadil prezident Viktor Janukovyč, aby sa prípad opäť otvoril. Mladíkov znovu zatkli. Boli obvinení z pokusu o vraždu.

Novosti-N.mk.ua

Súvisiace články

Najčítanejšie správy