Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nezvestného Petra (†20) našli mŕtveho, má ho na svedomí matka?
Zdielať na

Nezvestného Petra (†20) našli mŕtveho, má ho na svedomí matka?

Smrť 20-ročného Petra z Brekova má podľa príbuzných na svedomí jeho vlastná matka. Peter ešte pred mesiacom odišiel z domu s tým, že sa chce obesiť. Po tom, ako ho našli mŕtveho v lese, nám do redakcie volali chlapcovi príbuzní a zdôverili sa so šokujúcou spoveďou.

Dvadsaťročného Petra, ktorý bol viac ako mesiac nezvestný, našli mŕtveho neďaleko jeho domu. Príbuzní tvrdia, že za túto tragickú udalosť môže dlhoročné agresívne správanie jeho matky.

Rodinné pomery neboli najlepšie

"Môj brat si zobral život len kvôli matke. Bol na ňu od malička naviazaný a už nezniesol to ponižovanie," tvrdí Petrova sestra Sylvia, ktorá odišla žiť do Anglicka. Za pravdu jej dáva aj rodinná známa. "Ona na nich kričala, hádzala po nich taniere a oni z toho strachu sa skrývali po skriniach," priblížila.

Na život si chcel siahnuť otec aj brat

Petrovi rodičia mali spolu päť detí. Najstaršia Sylvia  žije už niekoľko rokov v Anglicku. Na život s rodičmi nemá dobré spomienky. "Chcem na to proste všetko zabudnúť," hovorí.

Nebohý chlapec nebol prvý z tejto rodiny, kto sa pokúsil o samovraždu. Pred niekoľkými rokmi si chcel zobrať život otec a krátko po ňom aj prostredný syn Róbert. Práve o ňom sme vás už v minulosti informovali. Chlapca mal  zneužiť neznámy muž. Rodičia však tomuto prípadu nevenovali pozornosť.

Matka alkoholička

V dedine nie je tajomstvom, že  matka holduje alkoholu. Peter ju pravidelne chodieval hľadať peši aj niekoľko kilometrov. "Volal s plačom do telefónu a mi hovoril, že ide z Humenného peši, pretože otec ho poslal, aby išiel hľadať matku," uviedla Sylvia.

Pani Annu sme chceli viackrát navštíviť, ani raz sme ju však nezastihli doma. O túto rodinu sa podľa našich informácii začali zaujímať sociálni pracovníci, príbuzní si však myslia, že trochu neskoro. "Polícia prijala oznámenie, na základe ktorého preveruje podozrenie z týrania v rodine nebohého mladíka," doplnil prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobaník.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy