Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obecná zabíjačka v Poltári skončila bitkou s policajtom!
Zdielať na

Obecná zabíjačka v Poltári skončila bitkou s policajtom!

Opitý muž zaútočil na policajta. Príslušník obvodného oddelenia v Poltári zasahoval aj s kolegom pri obecnej zabíjačke. Muž, ktorého chceli spacifikovať, ho dvakrát udrel do hlavy. Policajtov zdravotný stav sa v noci zhoršil, museli ho hospitalizovať.

Policajtovi sa zhoršil zdravotný stav

Dedinská zabíjačka sa konala pred obecným úradom. Aj keď sprvu bola nálada dobrá, okolo štvrtej popoludní sa chlapi potúžení alkoholom začali hádať, čo vyvrcholilo bitkou. Starosta teda poprosil policajtov, aby zasiahli.

"Povedal som výzvu, aby ten muž upustil od protiprávneho konania, neuposlúchol. Dal som mu opakovanú výzvu, vtom sa otočil a zaútočil mi dvakrát do oblasti hlavy," spomína si policajt, ktorého mal jeden z mužov zbiť. "Vracal som a odpadával som, tak som išiel ráno na ošetrenie. Mám závrate a vraciam, krúti sa mi hlava."

Útočníkovi namerali dve promile!

Opitý muž, ktorý nafúkal takmer dve promile, však vyvádzal aj na policajnej stanici. Tu hlavou rozbil sklenenú výplň dverí, tak ho odviezli na ošetrenie. Najhoršie však bolo, že sa zhoršoval zdravotný stav policajta. Utrpel otras mozgu. Útočník má však vlastnú verziu útoku.

"To nebolo úmyselne. Možno že som ho udrel, sám neviem, ale nie naschvál. Tam bolo toľko ľudí, ja som sa bránil, možno som ho udrel lakťom," tvrdí obvinený 46-ročný Juraj. Ten momentálne čelí obvineniu z útoku na verejného činiteľa, za čo mu hrozí až 5-ročný pobyt za mrežami.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy