Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Vojna dílerom! Bánoveckí policajti zatýkali
Zdielať na

VIDEO: Vojna dílerom! Bánoveckí policajti zatýkali

Kriminalisti z Bánoviec nad Bebravou chcú vyčistiť mesto od dílerov drog. Minulý rok ich zadržali takmer 40. Od začiatku tohto roka skončili za mrežami ďalší piati. Najnovšie chytili dvoch mladíkov.

Vojna, ktorú vyhlásili policajti z Bánoviec nad Bebravou, dílerom drog pokračuje. V putách skončil ďalší z nich. Dvadsaťročného Maroša sledovali dlhší čas. Vedeli, že drogy nielen užíva, ale že sa živí najmä ich predajom. Kupoval ich v Prievidzi.

Nakupoval v Prievidzi, predával doma

"Obvinený mladík drogy delil na jednotlivé dávky a následne ich predával viacerým doposiaľ nezisteným osobám na území okresu Bánovce nad Bebravou," uviedla trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

V piatok podvečer sa stretol so svojim komplicom, 26-ročným Petrom. Ako tradične išli predávať drogy. To im už boli v pätách kriminalisti z Bánoviec nad Bebravou a trenčianski kukláči. Tí zastavili auto, v ktorom sa viezli, v centre mesta.

Auto plné drog

"Mladíci mali drogy ukryté v škatuľke od cigariet. V aute ich objavil policajný pes," priblížila Antalová. Kriminalisti však tušili, že v aute bude drog oveľa viac. Prezreli ho kúsok po kúsku a boli úspešní. V injekčných striekačkách našli ďalších, viac ako 2000 miligramov pervitínu.

Potom, ako policajti prehľadali zadržanému mužovi auto, prišiel na rad dom, v ktorom býva. Okrem pervitínu policajti našli aj marihuanu.

Hrozia im vysoké tresty

Oboch mladíkov už vyšetrovateľ obvinil z výroby, prechovávania a predaja drog. Obvineným hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy