Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Razia na drogy, kukláči zatkli troch ľudí
Zdielať na
Krimi

Razia na drogy, kukláči zatkli troch ľudí

Na viacerých miestach západného Slovenska sa v utorok od skorých ranných hodín konala rozsiahla protidrogová akcia Úradu boja proti organizovanej kriminalite. Policajti si dali záležať, aby dobre naplánovanú akciu nič nezmarilo. A oplatilo sa...

Tvrdé drogy a malé dieťa

Ráno vtrhli aj do istého domu vo Veľkých Úľanoch. Zaujímalo ich nielen to, čo sa v ňom nachádzalo, ale aj osobné auto zaparkované pred domom. Podľa našich zistení obýval dom muž so ženou a trojročným dieťaťom. Po ich zadržaní odovzdali policajti dieťa do bezpečia a začala sa kompletná prehliadka domu aj auta.

Policajti zadržali majiteľku domu, približne 25-ročnú Zuzanu a údajne jej partnera a otca dieťaťa. Susedov akcia neprekvapila, podľa ich slov sa to dalo čakať. Časté i nočné návštevy na drahých autách vraj evidovali. "Ona mala problémy s drogami aj predtým," komentovali.

Razia prebiehala na viacerých miestach

V šoku však ostali Zuzanini rodičia, ktorí bývali len cez ulicu. Práve oni sa ujali malého dieťaťa. Obaja mladí ľudia mali už dlhodobo obchodovať údajne s tvrdými drogami. Akcia prebiehala súčasne na viacerých miestach - v Senci, Pezinku aj Trnave.

Niekoľko desiatok policajtov vrátane kukláčov, psovodov, kriminalistov či kriminalistických technikov až po obvodných policajtov obsadilo domy podozrivých ľudí. Akcia dopadla pomerne úspešne. Policajti zadržali tri osoby. Čo všetko sa im však podarilo zaistiť, nechceli prezradiť. Vyšetrovanie ďalej pokračuje.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy