Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
EXKLUZÍVNE! Šamorínskych policajtov opäť zadržalo komando
Zdielať na

EXKLUZÍVNE! Šamorínskych policajtov opäť zadržalo komando

Dnes v skorých ranných hodinách zadržali kukláči Útvaru osobitného určenia spolu s vyšetrovateľmi ministerstva vnútra dvoch mladých šamorínskych policajtov obvinených z brutálneho útoku na 29-ročného Romana Vargu. Spolu s nimi zadržali ďalších dvoch mužov. Vyšetrovateľ už voči nim vzniesol obvinenia...

Bleskový zásah komanda

Komando určené najmä na boj s teroristami a najťažšími zločincami dnes okrem podozrivých policajtov zadržalo aj ďalšie osoby. Ako nám potvrdil hovorca Ministerstva vnútra SR Gábor Grendel, vyšetrovateľ Odboru boja proti korupcii a organizovanej kriminalite už vzniesol obvinenia.

Bleskový zásah komanda súvisí s vyšetrovaním pomsty mladých slovenských policajtov zo Šamorína. Podľa Gábora Grendela ide o troch policajtov a jedného expolicajta. Zoltán V. a expolicajt Tibor V. sú obvinení z trestného činu ublíženia na zdraví, rovnako tak aj Zoltán S. a Zsolt É. Voči nim je tiež vznesené obvinenie z obmedzovania osobnej slobody a voči poslednému aj zneužívania právomoci verejného činiteľa.

Slovenskí policajti mali dokaličiť muža

Podľa našich informácií je za brutálnym útokom na mladého Romana Vargu, ktorého mali podozriví muži zanechať po bitke na brehu Dunaja celú noc, práve pomsta. Roman mal totiž fyzicky ublížiť matke jedného z policajtov. Tí mu za to spôsobili vážne zranenia, medzi nimi početné zlomeniny končatín a mnohopočetné hematómy po celom svete.

Policajti však spáchanie brutálnej bitky odmietajú. Viac si k prípadu môžete prečítať TU!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy