Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Policajti dobili Romana Vargu. Svedkovia chýbajú
Zdielať na

Policajti dobili Romana Vargu. Svedkovia chýbajú

Prípad šamorínskych policajtov, ktorí údajne dobili 29-ročného Romana Vargu zatiaľ stojí na jednom bode. Vyšetrovatelia inšpekcie Ministerstva vnútra nemajú v rukách podstatnú vec a tou je výsluch obete brutálnej bitky.

Dobitý mladík vypovedal

Podľa informácií TV JOJ vyšetrovateľov obvinených policajtov podrobil rozsiahlemu výsluchu. Polícia má podľa všetkého dostatok dôkazov, aby policajtov z napadnutia mladíka obvinila. Mladík v súčasnosti môže vypovedať. Muži zákona plánujú vypočuť aj ďalších svedkov.

Dvaja policajti mali dokaličiť Romana Vargu preto, lebo fyzicky ublížil matke jedného z policajtov. Podozriví policajti spáchanie brutálnej bitky zatiaľ stále popierajú. A svedkov polícia zatiaľ nemá.

Vyšetrovanie prebieha

Prípad vyšetruje Inšpekcia ministerstva vnútra, ktorá sa z taktických dôvodov odmieta k prípadu vyjadriť. "Z útoku sú podozriví príslušníci Policajného zboru. Inšpekcia predviedla 4 osoby: dvoch policajtov z Obvodného oddelenia PZ v Šamoríne a dvoch z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave," povedal hovorca ministerstva vnútra Gábor Grendel. VIAC TU.

policajné auto_dedina_vozidlo_polícia

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy